Чотири пляжі неподалік Харкова готують до відкриття

Фото: KHARKIV Today. Пляжний сезон розпочнеться не раніше червня.

У Безлюдівці цьогоріч планують відкривати пляжний сезон у кількох місцях відпочинку.   

Таке рішення прийняли на засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС наприкінці минулого тижня. Згідно з оприлюдненим документом, було затверджено перелік місць масового відпочинку на водних об’єктах Безлюдівської селищної ради, а саме: Білий пляж (Безлюдівка, вул. Харківська), пляж «Небо» (Безлюдівка, вул. Нагірна, 57), аквапарк «Олександра» (Безлюдівка, вул. Чайковського 210 Д), пляж «Агат» (Безлюдівка вул. Миру, 187).

Керівникам цих місць відпочинків доручили готувати пляжі.

«Керівникам місць масового відпочинку людей на водних об’єктах, суб’єктам господарювання та громадянам, які орендують, використовують або мають у власності водні об’єкти на території Безлюдівської селищної ради щодо приведення пляжів до чинних норм та законодавства України до початку купального сезону 2023 року», — йдеться у рішенні комісії.

На пляжах, які потрапили до переліку, говорять, що почали готуватися до відкриття, але це відбудеться точно не раніше червня. Остаточні дати обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, водойми та пляжі на деокупованій частині Харківщини є небезпечними. Їх не обстежували сапери. Минулого року було заборонено купатися навіть у тих водоймах, які перебували далеко від лінії фронту.

Джерело