Дорожникам Харкова обіцяють пільги

Фото: Константин Чегринский/KHARKIV Today Пільги на оплату ЖКГ можуть отримати працівники КП "Доррембуд".

Питання винесуть на сесію міськради.

На сесію Харківської міськради збираються винести питання щодо надання пільг працівникам КП «Доррембуд» на оплату житлово-комунальних послуг. Про це розповіли у пресслужбі Харківської міської ради.

Повідомляється, що пільги на оплату комуналки та проїзд вже отримують працівники низки комунальних підприємств Харкова.

«Дуже багатьох хвилює питання комунальних платежів. У нас у місті є працівники низки комунальних підприємств, які отримують пільги на оплату послуг ЖКГ, а також на проїзд у громадському транспорті. Тому я винесу на сесію міськради питання щодо пільг на комунальні платежі. Думаю, депутати за це проголосують, і ви отримуватимете пільги, як, наприклад, дворові робітники та інші наші працівники», — зазначив Харківський міський голова Ігор Терехов під час зустрічі з колективом підприємства.

Раніше повідомляли: Жителі Харкова погано платять за воду і каналізацію

Раніше KHARKIV Today писав, що у Харкові розшукують двірників без шкідливих звичок. Усім претендентам обіцяють практично повні пільги на оплату комунальних послуг. Так, не потрібно буде платити за гарячу та холодну воду, каналізацію та вивіз сміття, а на квартплату та опалення поширюється пільга на 21 квадратний метр площі квартири (за решту доведеться доплатити). Також всі двірники та озеленювачі можуть безкоштовно користуватися міським транспортом — метро, трамваєм та тролейбусом.

Джерело