ДТП імені Ярославського: поліція каже про спробу знищити сліди з автомобіля

Фото: Нацполиция На машині замито деякі елементи.

Два автомобілі з кортежу Олександра Ярославського після дорожньо-транспортної пригоди доставили до Києва.

Експерти зі слідчими оглянули автомобілі та з’ясували, що з автомобілів були змиті сліди, що свідчить про спробу фігурантів справи знищити докази. Про це повідомили у Національній поліції України.

«Експерти з’ясували, що до моменту вилучення зазначених автомобілів окремі їх елементи, а саме передня частина, колеса та днища, були замиті. Це свідчить про спробу фігурантами кримінального провадження знищити слідчу інформацію, яка може вказувати на причетність автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди, отже, уникнути відповідальності за скоєння смертельної автопригоди»,  — зазначили у Нацполіції.

Як писав KHARKIV Today, 9 лютого пізно ввечері на дорозі Київ — Харків — Довжанський водії, що проїжджали повз, виявили тіло чоловіка. Слідчі на місці знайшли номерний знак машини Mersedes-Benz G63, який належить бізнесменові Олександру Ярославському. 

Наступного дня після ДТП Олександр Ярославський відлетів до Лондона, до поліції звернувся його водій і повідомив, що саме він скоїв ДТП. Проте пізніше йому вручили підозру у приховуванні злочину, оскільки з’ясувалося, що на момент ДТП він перебував у іншому місці.

15 лютого стало відомо, що з моргу зникли речі загиблого у ДТП із кортежем Ярославського. Поліція відкрила кримінальне провадження. Наступного дня речі знайшли. За фактом зникнення із Чугуївського райвідділу Харківського обласного бюро судмедекспертизи одягу загиблого відкрили кримінальне провадження.

Джерело