Харків’ян просять запастися водою

Фото: KHARKIV Today/Сергей Козлов КП "Харківводоканал" працює у штатному режимі.

Співробітники КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання у будинках, які потрапили під обстріл, проте зробити це не завжди виходить оперативно: окупанти продовжують стріляти.

Комунальне підприємство «Харківводоканал» просить мешканців Харкова зробити запас води на час війни, оскільки через обстріл відбуваються аварійні ситуації на водопроводах. У деяких будинках води немає, у частині вода йде під низьким тиском. Про це повідомили у КП «Харківводоканал».

«Ситуація в Харкові дуже напружена, щодня відбуваються авіанальоти та вибухи, що призводить до порушення в роботі енергопостачальних станцій, у зв’язку з чим падає напруга на наших насосних агрегатах. Також вибухи призводять до різних аварійних ситуацій, порушують водогін на мережах. Ми робимо все від нас залежить для відновлення подачі води до ваших будинків, але це не завжди можливо зробити оперативно», — пояснили в «Харківводоканалі».

Наразі співробітники «Харківводоканалу» відновлюють водопостачання у частині будинків Новобаварського та Холодногірського районів Харкова, роботи завершити планують найближчим часом. На випадок відсутності води просять зробити запаси, а тих, хто залишиться з водою — ділитися з сусідами.

«Звертаємось до всіх харків’ян — для свого ж комфорту забезпечте себе запасом води! Коли у вашому будинку водопостачання здійснюється лише на нижніх поверхах, дозвольте мешканцям верхніх поверхів набрати у вас води», — закликали у «Харківводоканалі».

Як писав KHARKIV Today, через ворожі обстріли жителі Чугуївської міської громади Харківської області залишилися без тепла.

Джерело