Харків’ян запрошують на літературний фестиваль, де можна допомогти ЗСУ

Постер: Харківський літмузей У Харкові пройдуть лекції, вистава та концерти.

Під час фестивалю можна підтримати коштами українську армію.

З 23 по 25 вересня у Харкові відбудеться літературний фестиваль «П’ятий Харків». Його організовують Харківський літературний музей та Сергій Жадан. Про це повідомили на офіційній сторінці фестивалю у Facebook.

«Наш фестиваль – благодійний. Під час подій ви зможете зробити донат на підтримку ЗСУ», — пояснили організатори.

Фестиваль складатиметься з публіцистичної та мистецької частин. Для гостей фестивалю проведуть лекції, покажуть театральну виставу та представлять концерти.

Зокрема, у програмі — лекція-розмова «Від Сковороди до Шевченка», дискусія «Україна і європейська політична модель: за що ми воюємо сьогодні?», концерт за участі Наталки Маринчак, Івана Сеніна, Руслана Горового, Сергія Жадана, «ТЕЛЬНЮК: Сестри», Kozak System.

«Публіцистична частина фестивалю об`єднає потужних сучасних українських мислителів і діячів, які залишились в Україні та взяли не себе відповідальність за існування країни. Мистецька частина – концерти та театральна вистава, проведені в загроженому регіоні, – стане своєрідним маніфестом «тих, хто не боїться» (Є. Сверстюк) в місті, яке називають «залізобетон», — розповіли організатори.

Для входу на події фестивалю необхідно попередньо зареєструватися. Зробити це можна за посиланнями:

  • 23 вересня 
  • 24 вересня
  • 25 вересня

Адресу проведення подій повідомлять у листі підтвердженні реєстрації.

Програма: Харківський літмузейПрограма: Харківський літмузейПрограма: Харківський літмузей

Як писав KHARKIV Today, адміністратори харківських Telegram-каналів передали українським захисникам вісім автомобілів, які придбали в Литві за гроші, зібрані підписниками. Збір тривав наприкінці червня. За чотири години підписники пожертвували 1,6 мільйона гривень.

Джерело