Харківські можновладці та олігархи розважаються у Франції, доки Україна воює

Фото: Instagram/Марина Ярославська Марина Ярославська відпочиває на яхті, яку її чоловік обіцяв продати, щоб допомогти Харкову.

Доки Україна воює, деякі бізнесмени, нардепи та депутати міської ради насолоджуються розкішною відпусткою на Лазурному березі.

Серед них — найбагатший харків’янин Олександр Ярославський. Він виїхав з України ще до початку війни, коли його звинуватили у ДТП зі смертельним наслідком. У березні Ярославський  обіцяв продати яхту Kaiser вартістю 50 мільйонів доларів, а гроші віддати на відбудову Харкова. Та не так сталося, як гадалося. Розслідувачі «Української правди» нещодавно помітили розкішну яхту біля узбережжя Ніцци.

«Схоже, яхта досі належить олігарху», — зробили висновки  в «УП».

Яхта Kaiser біля узбережжя Ніцци. Фото: скрін відео «УП»

Дружина Ярославського Марина регулярно публікує в соцмережах фотографії з цієї яхти. На звинувачення підписників у марнославстві та байдужості до рідного окупованого Ізюму дружина багатія відповідає, що зробила все можливе для своїх близьких. 

Полюбляють Ніццу і народні депутати. На головній вулиці найдорожчого курорту Лазурного узбережжя Сен-Жан-Кап-Ферра розслідувачі зустріли парламентаря-харків’янина Ігоря Абрамовича. 

«Народний депутат від «ОПЗЖ» Ігор Абрамович залишив Україну за кілька днів до вторгнення і відтоді жодного разу не приїздив в країну та не ходив на роботу», — йдеться в матеріалі «Батальйон «МОНАКО».

Ігор Абрамович (ліворуч) гуляє на дорогому курорті. Фото: скрін відео «УП»

Абрамович прогулювався в компанії колишнього виконувач обов’язків начальника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Сергія Вязьмікіна. Розслідувачі припускають, що Абрамович на Лазурному узбережжі орендує віллу, яка зареєстрована на компанію російського бізнесмена Бориса Давлетьярова. Туди кілька разів заїжджали автомобілі, які належать матері Абрамовича Олені Давидівні.

Помітили на елітному курорті і автівки, що належать депутатці Харківської міськради Марії Скоробагач та мікроавтобус, який возив її батька, депутата обласної ради Володимира Скоробагача. 

Джерело