Жителів обстріляної громади Харківської області просять обмежити перебування на вулиці

Фото: Facebook/Донецька громада Нехтування безпекою може коштувати життя.

Минулої доби у Донецькій громаді загинула одна людина, четверо — поранені. 

До мешканців Донецької громади (колишній Балаклійський, укрупнений Ізюмський район) та переселенців 19 червня звернувся Донецький селищний голова Анатолій Наздрачов.

«Вчорашній день та вечір нагадали нам, що війна ще не скінчилася. На превеликий жаль, в результаті обстрілів населених пунктів нашої громади є пошкодження інфраструктури та житлових будинків, одна людина загинула та декілька осіб поранені серед цивільного населення», — повідомив він. 

Наздрачов закликає не нехтувати власною безпекою.

«Не треба забувати, що в країні війна, дотримуйтеся всіх заборон, що діють на території нашої громади, адже всі ці заборони створюються лише для вашої безпеки. Не перебувайте на вулиці без нагальної необхідності, не створюйте масові скупчення. Утримайтеся цього літа від відвідувань пляжів та лісів, такі місця в теперішній час є дуже небезпечними. Не залишайте малолітніх дітей без нагляду», — закликав Донецький селищний голова.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів Андріївки та Донця (населені пункти Донецької громади) загинув 73-річний чоловік, четверо людей отримали поранення.

Джерело