Колишня депутатка Харківської облради хоче стати радницею Ігоря Терехова

Фото: Елена Колмик / Facebook Олена Колмик подала декларацію кандидата.

Радницею Харківського міського голови Ігоря Терехова хоче стати депутатка VII скликання Харківської обласної ради («Європейська Солідарність»), ексзаступниця директора департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олена Колмик.

Це стало відомо із декларації кандидата в Єдиному державному реєстрі декларацій.

За даними на сайті Харківської обласної ради, Олені Колмик 45 років. Вона народилася у Чугуєві, закінчила Одеську національну Академію зв’язку ім. О.С. Попова (спеціальність — інженер телекомунікаційних систем та інформаційних ліній зв’язку).

Працювала у «Сумипошта», «Охтирканафтогаз». Кар’єру в Харківській області розпочала з Державної інспекції з контролю за цінами, працювала в Інспекції з питань захисту прав споживачів у Харківській області, після чого — у Харківській райдержадміністрації та Харківській облдержадміністрації. У жовтні 2015 стала депутаткою Харківської обласної ради VII скликання від партії «Європейська Солідарність». У 2020 році балотувалася до Харківської міської ради VIII скликання від партії «Блок Світличної» (2 округ), проте не пройшла.

Раніше повідомляли: Співробітники «Харківміськліфту» хочуть працювати з колишнім начальником в адміністрації Московського району

З 2016 року Олена Колмик подавала декларації як заступник директора департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації — начальник управління зовнішньоекономічних зв’язків та міжнародних відносин. У вересні 2020 року подала декларацію перед звільненням з цієї посади, а у березні 2021 року — після звільнення.

У декларації кандидатки на посаду радника харківського міського голови Олена Колмик вказала доходи, отримані у 2021 році, — соціальні виплати з безробіття (81 726 гривень), допомога на поховання (6238 гривень) та інші доходи (41 гривня). Грошові активи не вказано.

Олена Колмик має право користування будинком в Охтирці (Сумська область) і квартирою у Харкові.

Джерело