Командира 200-ї бригади окупантів знищили у боях під Харковом

Фото: Facebook/управление стратегических коммуникаций ВСУ Полковник Денис Курило служив у військовій частині Мурманської області.

200-а бригада втратила понад 1500 військовослужбовців свого складу.

У боях під Харковом Збройні сили України ліквідували командира 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга, Мурманська область) полковника Дениса Курило. Про це повідомили в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

«Як відомо, 200-а бригада зазнала найбільших втрат під час виконання так званої «спеціальної військової операції». За наявними даними, в Україні було знищено дві батальйонні тактичні групи 200-ї окремої мотострілецької бригади», — розповіли у ЗСУ.

Раніше повідомляли: 34-й день війни у Харківській області. ЗСУ проводить операції на трьох напрямках

В управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ уточнили, що загальні втрати особового складу бригади перевищили 1500 військовослужбовців.

Нагадаємо, ще на початку березня військовий журналіст Юрій Бутусов повідомив, що «механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ у бою під Харковом захопив відразу 6 новітніх російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ, якою командує полковник Денис Курило (але командувати йому залишилося недовго, на своєму ютуб-каналі я розкрию обставини його ганебної втечі та розгрому двох БТГр 200-ї бригади одним, наголошую, одним батальйоном ЗСУ на БМП-2 та з одним ПТРК Джавелін».

200-а бригада вважається однією з найелітніших у складі ЗС РФ.

Джерело