«Металіст 1925» здобуває першу перемогу з новим тренерським штабом

Фото: УПЛ Харків’яни подолали футболістів "Інгульця" (Кіровоградська область)

З рахунком 2:1 завершилась «домашня» зустріч харківської команди з футболістами, які представляють смт. Петрове, що на Кіровоградщині. 

Матч 13-го туру Української Прем’єр-ліги відбувся у Києві на НСК «Олімпійський», який під час війни став «домашнім» стадіоном для М1925. Голи у харків’ян забили Ростислав Русин та Микита Безуглий. У суперників відзначився Олександр Козак.

Для в.о. головного тренера Едмара Галовського Де Ласерда та тренера Олега Голодюка це перша перемога на посадах, які вони посіли наприкінці жовтня. 

«Перша перемога — це дуже приємно, не можу навіть точно сформулювати, що зараз відчуваю. Дякую команді, вони вийшли на поле та продемонстрували бажання здобути перемогу. Від всього тренерського штабу, можу лише їм подякувати», — поділився враженнями Едмар після гри.

Раніше повідомляли: Тренером футбольної команди з Харкова став ексгравець

Перемога Металіста 1925 підняла команду на 10-те місце в турнірній таблиці з 14 очками, «Інгулець» — п’ятнадцятий, у них лише 7 очок.

Інший харківський футбольний клуб — «Металіст» — у цьому турі також грає «вдома» — в Ужгороді. Матч проти «Кривбаса» відбудеться у понеділок 14 листопада. Початок о 13:00.

Джерело