На фронті загинув військовий з Харківської області

Фото: Валківська міська рада Валентин Харечко був розвідником.

У Валентина Харечка залишилася дружина та діти.

21 червня на війні загинув солдат із села Огульці Харківської області Валентин Харечко. Йому було 46 років. Прощання військовослужбовцем відбулося сьогодні, 26 червня, в рідному селі. Про це повідомили у Валківській міській раді.

«Солдат Харечко Валентин Володимирович мужньо захищав свою землю від окупанта та віддав за Батьківщину найдорожче — своє життя. Він чесно прожив своє життя, залишив по собі багато добрих справ. З 2014 року був у зоні антитерористичної операції та мав досвід військової справи. Але, на жаль, нещадна смерть у цій проклятій війні забрала у нас відважного воїна, у дружини люблячого чоловіка, у двох дітей чудового батька, у односельчан — вірного друга, однокласника, сусіда, товариша», — сказано у повідомленні.

Зазначимо, Валентина Харечко мобілізували 23 березня. Він був старшим розвідником першого розвідувального відділення розвідувального взводу другого мотопіхотного батальйону. 

Як писав KHARKIV Today, у боях за Харківщину загинув Володимир Нестеренко, житель селища Слобожанське Чугуївського (раніше — Зміївського) району. Йому було 38 років.

Джерело