На Великдень росіяни у Харківській області вбили жінку ы поранили дитину

Фото: Золочевский поселковый совет У Золочеві поранено чоловіка.

24 квітня російські військові обстрілювали Богодухівський, Золочівський і Ізюмський райони області.

У селищі Калинове Богодухівського району внаслідок артилерійського обстрілу зруйновано п’ять житлових будинків, загинула жінка.

У селищі Золочів від обстрілів постраждав чоловік — він отримав уламкове поранення ноги. У селі Турове Золочівського району, де мешкає лише 160 людей, постраждала 13-річна дівчинка — у неї осколкове поранення.

Постраждали й південні населені пункти області. В Ізюмському районі ворог проривається до адміністративних кордонів Донецької області, внаслідок обстрілу страждають села.

«За даними слідства, 24 квітня 2022 року російські війська обстріляли село Подолівка Ізюмського району. Внаслідок чого зруйнована школа. Також окупанти обстріляли село Архангелівка, що призвело до пошкодження низки житлових будинків», — розповіли у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Як писав KHARKIV Today, у великодню ніч у Харкові були поранені троє людей, вдень поранення отримали жителі області: шестеро людей у Чугуєві (зокрема, 11-річна дитина), п’ятеро — у Малинівці та одна — у Золочеві.

Джерело