Нацгвардієць з Харкова одружився онлайн

Фото: Восточное ОТО Нацгвардии Відстань понад півтисячі кілометрів — не перешкода для закоханих.

Молодята Даяна і Павло хочуть довести, що вони сильніші за війну.

Житомирянка та харків’янин уклали шлюб онлайн. Її звуть Даяна, а його Павло. Закохані захищають свою землю у лавах Національної гвардії України. Їхній роман розвивався стрімко, як снігова лавина, яка сходить з гір, але плани Даяни та Павла намагалося зіпсувати повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Однак пару це не зупинило — вони одружилися онлайн. Про історію кохання розповіли у Східному оперативно-територіальному об’єднанні Нацгвардії України.

Павло та Даяна зустрілися і закохалися одне в одного у Золочові, де були на підготовчих курсах. Закохану пару поділяють понад півтисячі кілометрів. Але вони зізнаються, що не відчувають цієї відстані, тому що їхні серця б’ються в унісон.

Фото: Facebook/Східне ОТО Нацгвардії

«Зустрілися з Даяною в Золочові наприкінці листопада минулого року. У нас виявилося дуже багато спільних тем. Все якось так швидко і сильно закрутилося, що до кінця цього навчального курсу [ПР-1 – програма розвитку перша, базова підготовка для рядового складу я вже точно знав, що ми обов’язково будемо разом.Ми почали готуватися до весілля.Спільно була проведена відпустка після мого першого року контракту.Я до неї їздив на Різдво.Збирався перекладатися до Житомира. «Однак ми з Даяною хочемо довести, що ми сильніші за неї! Нашій мрії війна не завадить!», — поділився Павло. Для нього дуже важливо підтримувати високий рівень стосунків зі своєю улюбленою Даяною.

Раніше повідомляли: Харків’яни знову зможуть одружитися в центрі міста

 

Фото: Facebook/Східне ОТО Нацгвардії

І ось довгоочікуваний день настав. Віртуальну церемонію відвідали гості – колеги-гвардійці. Її юридично засвідчив командир військової частини 3047 полковник Олексій Мельник.

Фото: Facebook/Східне ОТО Нацгвардії

«Тепер ми разом, як і мріяли. А вже як переможемо, то й відсвяткуємо як забажаємо. Вірю, що це буде скоро!» — запевнила Даяна.

Зараз Даяна та Павло — дружина та чоловік. Їхні стосунки та права захищає закон України. Усього три місяці тому одружитися за таких умов було б нереально. Зараз схожих пар в Україні дедалі більше [хоча для НГУ — це прецедент] — держава таким чином демонструє високий рівень довіри до власних громадян та рухається в ногу з часом. Молодь, у свою чергу, робить відповідальні та життєствердні кроки, незважаючи на війну без вагань та сумнівів.

Джерело