Обстріл на ринку Героїв Праці: троє загиблих, п’ятеро поранених

Фото: ГСЧС Окупанти запустили на ринок як мінімум три снаряди.

Після влучення снарядів на ринку сталася пожежа.

16 березня внаслідок обстрілу російськими окупантами ринку в районі станції метро «Героїв Праці» загинуло двоє людей, ще п’ятеро — поранено. Про це пише «Суспільне» з посиланням на центр екстреної медичної допомоги.

Як повідомили у департаменті адмінпослуг Харківської міської ради, у районі ринку на Героїв Праці було три попадання снарядів, після цього спалахнули павільйони. Пожежу продовжують гасити.

Зазначимо, сьогодні під обстріл на Салтівці потрапив волонтер, водій автобуса Антон Хрустальов, який займався евакуацією людей із Харкова. Про його загибель повідомив харківський музикант Василь Рябко.

UPD. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, загальна площа пожежі у торгових павільйонах на ринку у районі станції метро «Героїв Праці» становить близько 3600 квадратних метрів. Інформація про можливі жертви та постраждалих уточнюється. На місці пожежі працює 51 рятувальник та дев’ять одиниць техніки.

 

Як писав KHARKIV Today, 16 березня у Слобідському районі Харкова внаслідок вибуху поранення отримали двоє рятувальників, які гасили пожежу у кількох будинках.

Джерело