Окупанти б’ють по районах зосередження ЗСУ на північному сході Харківської області

Фото: Facebook/229 отдельный батальон Росіяни обстрілюють і громадянську інфраструктуру.

Противник намагався наступати від Ізюма у напрямку Святогірська.

На Слобожанському напрямку окупанти постійно обстрілюють райони зосередження наших військ. Йдеться про північ і північний схід Харківської області, на Ізюмському напрямку бої не припиняються. Про це у вечірньому зведенні 25 травня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

«Підрозділи агресора обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Краснопілля Сумської області, а також Тернова, Руські Тишки (Харківський район), Довгеньке (Ізюмський район) та Нова Дмитрівка (колишній Барвінківський, укрупнений Ізюмський район) Харківської області», — розповіли захисники.

За даними Генштабу ЗСУ, ворог намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів у районах Ізюма та Слов’янська. Для цього РФ намагалася вести штурмові та наступальні події у районах Довгенького Харківської області та Богородичне Донецької області. У генштабі кажуть, що армія РФ успіху не мала та відійшла.

Раніше повідомляли: Окупанти залякують жителів Харківської області «нациками»

Нагадаємо, російська армія намагається контрнаступати на півночі Харківської області у населених пунктах, які наприкінці квітня-початку травня були звільнені підрозділами ЗСУ. Окупанти постійно обстрілюють Тернову та Рубіжне на Вовчанському напрямку, Руську Лозову та Прудянку на Дергачівському напрямку.

Джерело