Окупанти перекидають через Куп’янськ ешелони зі зброєю та технікою

Фото: соцсети. Ворог підвищує оперативність перекидання військових вантажів.

До Бєлгородської області переміщують підрозділи російських військових.

Противник продовжує підготовку до наступальної операції на сході України для встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

За даними Генштабу, продовжується підготовка та переміщення підрозділів окупаційних військ збройних сил Російської федерації на територію України.

«Ворог спланував переміщення підрозділів 38-ї окремої мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу з території республіки Білорусь до Бєлгородської області. Також фіксується переміщення до цієї області окремих підрозділів Центрального військового округу», — пояснили там.

До Куп’янська склади прибувають кілька днів з території російських Валуйок. Далі їх перекидають на Ізюмський напрямок.

«Зафіксовано прибуття залізничних ешелонів із озброєнням та військовою технікою зі станції Валуйки (Російська Федерація) на залізничну станцію Куп’янськ (Україна)», — пояснили там.

Раніше повідомляли: Захисники Харкова готові зустрічати окупантів

На Ізюмському напрямку силами окремих підрозділів 20-ї загальновійськової та 1-ї танкової армій Західного військового округу противник перегруповується. Для підвищення оперативності перекидання військових вантажів ворог розпочав використання залізничного сполучення.

Нагадаємо, 27 лютого окупанти захопили Куп’янськ. 

Джерело