Окупанти перекинули підкріплення до Харківської області

Фото: vesti.ua Підкріплення перебуває за 17 кілометрів від Харкова.

Батальйонно-тактичну групу перекинули у район села Веселе.

Окупанти продовжили нарощувати своє угруповання на північному сході Харківської області, щоб стримувати контратаки української армії. Про посилення загарбників повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник 8 червня.

«На Харківському напрямку противник зосередився на утриманні зайнятих рубежів та недопущенні подальшого просування українських військ до державного кордону з Росією. З цією метою ворог посилив угруповання військ у зазначеному напрямку за рахунок перекидання до району села Веселе — 17 кілометрів на північний схід від Харкова однієї батальйонно-тактичної групи зі складу 2-ї армії Центрального військового округу Росії. Противник також не припиняє вогневу поразку у бік позицій українських військ та навколо Харкова», — пояснив він.

Раніше повідомляли: Селище у Харківській області обстріляли «Градами» та мінометами

Село Веселе знаходиться у Харківському районі, поряд з Липцями та Терновою. ЗСУ звільнили на цьому напрямку Циркуни, Руські Тишки, Перемогу. У районі Веселого, Тернової та Рубіжного тривають запеклі бої, окупанти постійно обстрілюють Шестакове, Старий Салтів, Циркуни, Руські Тишки, не даючи українській армії просуватися.

Нагадаємо, за добу окупанти вбили п’ятьох людей у Харківській області.

Джерело