Окупанти вдарили ракетами по багатоповерхівках у Харкові, є поранений

Фото: Ігор Терехов Обстріл здійснили вночі з реактивних систем залпового вогню "Смерч".

Загарбники обстріляли житлові будинки, пустир та інфраструктурний об’єкт.

21 вересня вночі російські окупанти вдарили ракетами по Холодногірському району Харкова. Внаслідок обстрілу постраждала людина. Десятеро мешканців багатоповерхівки були заблоковані у помешканнях, їх дістали рятувальники. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов.

За інформацією мера Харкова, усього було чотири ракетних удари в Холодногірському районі. Крім багатоповерхівок, удар прийшовся на пустир біля приватних будинків, ще один — на інфраструктурний об’єкт. На місці останнього «прильоту» сталася пожежа, є часткове руйнування будівель.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, внаслідок обстрілу багатоповерхового будинку пошкоджено дах, 8 та 9 поверхи будівлі, заблоковані десятеро людей знаходилися в цьому будинку. В іншій багатоповерхівці пошкоджено технічний поверх, тут постраждав чоловік.

«Попередньо, окупанти обстріляли Харків з РСЗВ «Смерч», — розповіли у прокуратурі.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як писав KHARKIV Today, 20 вересня окупанти обстрілювали Куп’янський район. Внаслідок обстрілу постраждали дев’ятеро людей, у тому числі четверо дітей.

Джерело