П’ятий день війни. Окупантів відігнали від Об’їзної Харкова

Фото: соцсети. Ніч пройшла відносно спокійно.

Упродовж ночі українські військові відбивали спроби наступу ворога.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов. За його словами, зараз місто повністю під контролем нашої армії.

«Усю ніч відбивали спроби наступу, бійці знищували колони на підході до позицій ще до того, як вони могли б розгорнутися і почати залповий артилерійський обстріл міста», — сказав Синєгубов.

У місті все ще є багато диверсійних груп. Для їх знешкодження, найімовірніше, час комендантської години буде змінено. Тепер вона триватиме з 15:00 і до 6:00 наступного дня. Рішення ще не прийнято, але це, імовірно, буде.

Раніше повідомляли: Групи диверсантів знищено у багатьох районах Харкова

Багато людей знайшли притулок у метро. Час від часу сюди підвозять їжу, наприклад, печиво або сушені фрукти, молоко та фрукти для дітей, підгузки для дітей та дорослих. Вночі вхід до метро повністю заблокований, двері відкриваються із закінченням комендантської години.

Олег Синєгубов подякував підприємцям за автомобілі, які вони дали на потреби волонтерів і тероборони. Незабаром логістичні центри з’являться у місті, звідки будуть розвозити до метро та інших місць, де є потреба у продуктах і ліках, все необхідне.

Джерело