Підірвалися на мінах на Харківщині: загрози життю електромонтера та залізничників немає

Ілюстративне фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today На мінах підірвалися залізничники та електромонтер.

Жителів Харківщини закликають пам’ятати про мінну небезпеку.

Троє працівників залізниці та електромонтер, які підірвалися на мінах у Харківській області 14 листопада, перебувають у середньому стані. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Нагадаємо, залізничники підірвалися на міні біля залізничної станції Цупівка в Дергачівській громаді. Їх госпіталізували з пораненнями до медзакладу.

41-річний електромонтер отримав поранення, коли автомобіль компанії «Харківобленерго» наїхав на міну. Це сталося близько 15:00 біля села Безруки.

Піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій продовжують розміновувати територію Харківської області. За добу знешкодили 141 вибухонебезпечний предмет. Однак мінна небезпека в регіоні залишається дуже високою.

«Вкотре закликаю усіх пам’ятати про небезпеку від мін та нерозірваних боєприпасів. Будьте максимально обережні та уважні», — звернувся до жителів Харківської області голова ХОВА Олег Синєгубов.

Як писав KHARKIV Today, два хлопці, які підірвалися на Салтівці 11 листопада, перебувають у реанімації. Підліткам зробили операцію, вони дихають самостійно. Медики оцінюють їхній стан як середньої важкості.

Джерело