Російські військові обстріляли з артилерії вісім населених пунктів Харківської області

Ілюстративное фото: Сергій Козлов / KHARKIV Today Йде 115-та доба війни.

На 115-ту добу російські військові застосовували артилерію, міномети та реактивні системи залпового вогню.

На Харківському напрямку російські окупанти обстріляли з артилерії вісім населених пунктів Харківської області: Дементіївку, Печеніги, Коробочкине, Байрак, Верхній Салтів, Харків, Капітолівку та Циркуни. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

На Слобожанському напрямку загарбники утримують оборону раніше зайнятих рубежів та намагається не допустити просування української армії до держкордону.

На Слов’янському напрямку обстрілювали з артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню Грушуваху, Долину, Морозівку, Пришиб та Чепіль. Крім того, за даними Генштабу, російська армія намагається створити сприятливі умови для продовження наступу на напрямку Ізюм — Слов’янськ. Українська армія завдала окупантам значних втрат в районі Краснопілля при проведенні ними розвідки боєм.

Як писав KHARKIV Today, 18 червня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про те, що українська армія звільнила від окупантів селище Дмитрівка в Ізюмському районі. На Ізюмському напрямку українські військові стримують окупантів і не пропускають на Донецький та Луганський напрямки.

Джерело