Росіяни розшукують своїх мобілізованих, які втікали від ЗСУ на Харківщині

Фото: Сергій Козлов/KHARKIV Today. Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Харківщини.

Найзапекліші бої тривають на Донеччині, на Харківському напрямку ЗСУ тримають оборону і продовжують контранступ.

Протягом минулої доби окупанти обстріляли кілька населених пунктів поблизу кордону. За зведенням Генштабу, потерпали від обстрілів із мінометів, ракетної та ствольної артилерії села Стрілеча, Тернова, Стариця, Огірцеве, Колодязне і місто Вовчанськ.

Окупанти шукають своїх військовослужбовців, які втікали від ЗСУ під час осіннього контрнаступу ЗСУ. Ними хочуть доукомплектовувати підрозділи на Херсонському напрямку.

«Із метою поповнення поточних втрат та посилення угруповання окупантів на Херсонському напрямку на тимчасово окупованій території Донецької області розшукують військовослужбовців, які відступили з Харківського напрямку. Як особливість, зазначається відправлення груп окупантів без теплого одягу, техніки, засобів захисту та зброї — їх обіцяють доставити безпосередньо в район бойових дій», — повідомляє Генштаб.

Нагадаємо, на Харківщині в тимчасовій окупації лишаються 29 населених пунктів на кордоні з Донбасом. останніми днями ворог не обстрілює Харків, проте наносить удари по деокупованій території. 

Джерело