Сервісний центр МВС перенесли з Куп’янську в інше місто

Фото: Балаклійська міська рада Сервісний центр відкрився у Балаклії.

Через постійні обстріли сервісний центр у Куп’янську не запрацював.

Сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України №6346, який до повномасштабного вторгнення працював у місті Куп’янськ, перенесли до Балаклії. 2 грудня він відновив роботу. Про це повідомили у Балаклійській міській раді.

«Він створений відповідно до сучасних європейських стандартів, і в ньому надаватимуть повний спектр послуг», — розповіли у Балаклійській міськраді.

Зокрема, жителі можуть замінити або отримати водійське посвідчення, зареєструвати автомобіль, скласти іспит на право керування транспортним засобом.

У сервісному центрі працює експертна служба МВС України, яка проводить дослідження ідентифікаційних номерів транспортного засобу, реєстраційних документів на транспортний засіб, оцінку колісних засобів, визначення об’єму двигуна, року виготовлення колісного транспортного засобу.

Новий сервісний центр у Балаклії розташований за адресою — майдан Казмірука, 11 (приміщення офісу «Дані Центр»). Він працює з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 17:00, у суботу — з 08:00 до 15:45. У сервісному центрі доступна електронна черга.

Фото: Балаклійська міськрада

Як писав KHARKIV Today, у Валківській громаді відновив роботу мобільний сервісний центр МВС. Послуги в ньому надають двічі на місяць. 

Джерело