Синоптики розповіли про погоду у вихідні

Фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today На дорогах все ще буде слизько.

Максимальна температура — 3 градуси тепла.

Температура поступово знижуватиметься. Про погоду у вихідні KHARKIV Today повідомили у регіональному гідрометцентрі.

«У суботу ми перебуватимемо під впливом холодного атмосферного фронту, тому очікуються опади. У неділю вже посилюватиметься антициклон і тому буде хороша погода, без опадів», — розповіла черговий синоптик Інна Кондаурова.

У ніч проти суботи 12 лютого очікується температура близько 0 градусів тепла, за прогнозом невеликий мокрий сніг, місцями з дощем. Вдень температура повітря не зміниться, передбачається помірний мокрий сніг, подекуди з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер 7-12 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с.

Вночі у неділю 13 лютого температура опуститься до 5-10 градусів морозу. У світлий час доби температура коливатиметься у межах 2 градусів морозу і 3 градусів тепла. На дорогах подекуди ожеледиця.

Раніше повідомляли: Харківський байбак Тимко III зробив прогноз про весну

Через такі погодні умови у Службі автодоріг у Харківській області просять водіїв бути уважними, дотримуватись правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважати роботі спецтехніки. При ускладненні проїзду дорогами державного значення області, пропонують телефонувати диспетчеру за номерами (057) 336-83-44, 341-31-55 (цілодобово).

Джерело