Телеведучий розігрує рукавички Усика для жителів Харкова

Фото: Андрій Бєдняков Рукавички — з автографом Олександра Усика.

Для участі в розіграші необхідно пожертвувати 500 гривень.

27 червня український телеведучий Андрій Бєдняков оголосив розіграш боксерських рукавичок, які на його прохання передав Олександр Усик, аби зібрати гроші для жителів Харківської області. Переможця визначать 1 липня. Про це Бєдняков повідомив у своєму Instagram.

«Я попросив в Олександра Усика його рукавички, він одразу погодився й віддав. І підписав їх. Коли щодня дивишся новини з Харкова, завмирає серце. Тому цей лот, за який дуже дякую нашому чемпіону, особливий! Усі кошти з аукціону підуть на допомогу людям з Харкова та області», — розказав Андрій Бєдняков.

Для того, щоб взяти участь у розіграші, необхідно пожертвувати 500 гривень. Як пояснив Андрій Бєдняков, кількість разів участі необмежена. Переможця розіграшу обиратимуть рандомно 1 липня у прямому етері на сторінці Андрія Бєднякова в Instagram.

Номери карток для участі в розіграші:

  • Mono :4441 1144 1811 4615
  • Privat: 5523 2458 0029 6301
  • PayPal beigul@ukr.net

Ті, хто не хоче брати участі у розіграші, можуть просто перерахувати будь-яку суму для допомоги жителям Харківщини.

«Більше переказів — більше шансів, — зазначив Бєдняков. — Якщо не хочете рукавички, але хочете допомогти, можете переводити, скільки забажаєте. Ваші 50 гривень — в саме серце!».

Як писав KHARKIV Today, організатори благодійного збору коштів «Адмінський збір» у найбільш популярних Telegram-каналах Харкова передали бійцям 227-го батальйону 127-ї бригади Сил територіальної оборони та 93-ї бригади Збройних сил України два пікапи Mitsubishi, придбані за зібрані кошти. 

Джерело