У Чугуєві планують утеплювати підвали

Пошкоджена окупантами котельня у Чугуєві. Фото: ДСНС Пошкоджену окупантами котельню ремонтують.

Мер Чугуєва Харківської області Галина Мінаєва закликає жителів міста утеплити свої домівки.

Утеплювати у Чугуєві планують і підвальні приміщення. Це питання Чугуївська міська рада обговорює з об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків. Про це повідомила Галина Мінаєва у своєму відеозверненні

«Водночас хочу звернутися до всіх. Мої дорогі земляки, максимально прошу кожного з вас також докладати сил до того, аби утеплити свої будинки, утеплити свої квартири, на скільки це можливо. І знову, чергова зустріч з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на цьому тижні була, де ми також проговорювали, аби спільно докласти зусиль та про всяк випадок утеплити і підвальні приміщення», — сказала Мінаєва.

Як писав KHARKIV Today, 22 червня зранку у місті Чугуїв окупанти обстріляли комунальне підприємство. Внаслідок обстрілу загинули дві співробітниці цього комунального підприємства, які знаходилися на робочих місцях. Була пошкоджена котельня, на той момент повністю підготовлена до зими, теплові мережі та багато квартир жителів. Наразі там триває ремонт. Роботи йдуть за планом, котельня працюватиме в осінньо-зимовий період, тому будинки, які підключені до неї, будуть з теплом.

«Сьогодні я відвідала один із важливих об’єктів — котельню, яка не так давно була розбомблена. Слава Богу, котли сьогодні відновлюються. Залишаються лише у нас загальнобудівельні роботи, роботи виконуються за планом. І я впевнена у тому, що ця котельня надасть тепло на ті будинки, які знаходяться на забезпеченні саме від цієї котельні. Хочу сказати спасибі працівникам комунальних служб, які роблять усе можливе, щоб цей об’єкт працював в осінньо-зимовий період», — зазначила мер Чугуєва.

Окрім утеплення домівок, Галина Мінаєва закликала мешканців Чугуєва зробити запаси ліків, води та харчових продуктів, оскільки війна триває.

Джерело