У Росії оголосили у розшук двох харківських комбатів

Костянтин Немічев (ліворуч) та Сергій Величко (праворуч) служать в "Азові".

У Міністерстві внутрішніх справ Росії вирішили шукати командирів спецпідрозділів «Азова» Костянтина Немічева та Сергія Величка («Чилі»).

Про це пишуть багато російських ЗМІ з посиланням на базу розшуку МВС РФ. За даними Слідчого комітету країни-окупанта, Немічев і Величко причетні до посягання на життя не менше восьми російських військовослужбовців «шляхом заподіяння множинних тілесних ушкоджень, зокрема з використанням вогнепальної зброї».

«Величко і Немічев притягнуті як обвинувачені (заочно) у скоєнні злочину, передбаченого ст. 317 КК РФ (посягання на життя військовослужбовців), вживаються заходи до їх розшуку та арешту», — пише російський «Інтерфакс».

Костянтин Немічев та Сергій Величко вже ставали героями російських видань наприкінці березня. Тоді багато ЗМІ Росії написали про здачу в полон командирів спецпідрозділів «Азова». Ця інформація виявилася неправдивою: того ж вечора бійці записали відео з харківської площі Конституції та спростували цю інформацію.

Наразі спецпідрозділ KRAKEN, яким командують Немічев та Величко, бере участь у звільненні Харківської області від окупантів.

Джерело