ЗСУ знищили склад і техніку глибоко в тилу окупантів на Харківщині

Палали місця дислокації армії РФ за 60 кілометрів від лінії фронту.

Лінія фронту на Харківщині за минулу добу майже не змінилася.

Окупанти продовжують шукати ділянки для прориву оборони Збройних сил України, тривають позиційні бої. Армія РФ наносила удари по багатьох населених пунктах на північ, північний схід і на південь від Харкова.

«Противник завдав ураження у районах населених пунктів Дементіївка, Нове, Одноробівка, Борщова, Соснівка, Уди, Руські Тишки, Питомник, Руська Лозова, Слобожанське, Момотове, Петрівка, Байрак, Гусарівка, Чепіль та Мосьпанове», — повідомили у Генштабі.

Ворог постійно здіймає в небо свої безпілотники для корегування вогню артилерії.

На Слов’янському напрямку обстрілів з боку окупантів зазнали населені пункти Краснопілля, Дібрівне, Вірнопілля та Богородичне. По населеному пункту Дмитрівка ворог завдав авіаудару.

Останніми днями ЗСУ наносять потужні удари по складах окупантів. Наприкінці минулого тижня було знищено місце дислокації в Новоосиновому (біля Куп’янська), тепер вогневого ураження завдали по скупченню противника поблизу населених пунктів Семенівка  (неподалік тимчасово окупованого Шевченкового) та Куп’янськ. За повідомленням Генштабу, російські окупанти зазнали втрат.

«Знищено один із польових складів з боєприпасами, живу силу противника, а також військову техніку. Втрати уточнюються», — говорять захисники.

Нагадаємо, напередодні російські окупанти заявили про збільшення комендантської години у Вовчанську і прилеглих селах. Протягом троьох днів мешканцям не можна пересуватися вулицями з 17:00 до 7:00 до 7 вересня включно. Посилення режиму пов’язане з можливими діями Збройних сил України, зокрема роботою на Вовчанщині диверсійно-розвідувальних груп.

Джерело