Дилерський холдинг GM Group з Хмельниччини посів 3-е місце на українському ринку за підсумками минулого року

У 2023 році дилерські мережі відновлювали обсяги продажів нових автомобілів, що й забезпечило зростання українського авторинку на 62,4%. Серед них потужне зростання було зафіксовано у дилерського холдингу GM Group, який у підсумку посів третє місце серед дилерських мереж на українському ринку з показником 4,6%, повідомляє AUTO-Consulting.

ТОВ “Мегакарс”, м. Хмельницький

За 2023 рік автосалони GM Group реалізували 3353 нових авто та 895 вживаних авто. Цей результат забезпечували підприємства у семи областях України. Загалом GM Group оперує 17 автосалонів, з яких 13 є 3S-концептуальні дилерські центри.

ТОВ “Інтер Авто Центр” м. Хмельницький

Підприємства, які входять до GM Group мають офіційні дилерські контракти і представляють 10 автомобільних брендів: Audi, Skoda, Toyota, Renault, Volkswagen, Subaru, Peugeot, Hyundai, Mitsubishi та JAC.

ТОВ “Прага Авто на Кільцевій” м. Київ

«Ми пишаємося результатами які змогли досягти. Це стало можливим завдяки наполегливій праці кожного працівника нашого холдингу протягом всього його існування. Ми інноваційна компанія, яка намагається першими впроваджувати нові, прогресивні рішення для покращення рівня сервісу.

Постійне вдосконалення та автоматизація всіх бізнес-процесів на наших підприємствах, навчання та розвиток персоналу – це те, що ми щодня здійснюємо для того щоб бути лідерами на ринку та задовольняти всі бажання наших клієнтів», – підкреслив СЕО Холдингу GM GROUP Андрій Тарасюк.

ТОВ “Фаворит-Авто Вінниця”

Історична довідка: Перше підприємство майбутнього дилерського холдингу GM Group почало працювати у 1996 році у Хмельницькому. Згодом бізнес було розширено, з’явилися нові автосалони, а дилерські центри було відкрито у м. Києві, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Тернопільській, Чернівецькій та Черкаській областях. Зараз на підприємствах холдингу працює 760 високо кваліфікованих спеціалістів, які забезпечили досягнення 4,95% частки ринку нових легкових автомобілів у 2023 році.

Крім автомобільного бізнесу, в операційному управлінні холдингу також є ТРЦ та кінотеатр WOODMALL, ТРЦ та бізнес-центр «Темп» у Хмельницькому. Останнім часом активно розвиваються і цифрові бізнеси, зокрема у online-застосунок MyMyCars та інші.

Джерело