Доставки їжі у Хмельницькому: ТОП-3 найпопулярніші страви

Сьогодні ми вирішили поговорити про кулінарні уподобання жителів Хмельницького та гостей міста. У цьому нам допоможе засновниця  компанії Toretto Анна, яка погодилася поділитися інформацією “з середини”, оскільки вже кілька років працює у напрямку доставки їжі у місті Хмельницький.

“Популярність доставки їжі у м. Хмельницький зросла через COVID-19”, – зазначає Анна. Попри карантинні обмеження заклад не міг залишити містян без улюблених страв і доставка їжі стала відмінним виходом із ситуації.

На сьогодні, за словами Анни, найактуальнішими у м. Хмельницький є смачні та корисні суші, друге місце серед уподобань хмельничан займає піца, а на третьому місці опинилися нові чорні бургери.

Суші від Toretto, які можна замовити у місті Хмельницький, завжди свіжі, ситні та мають витончений смак. З-поміж них особливою популярністю заслужено користується «Філадельфія Класік» з насиченим післясмаком ніжного кремового сиру, хрусткого огірка та соковитого лосося. Хмельничани обожнюють рол «Філадельфія» за гармонійне поєднання інгредієнтів, смак та користь. Популярною також є доставка «Чорного дракона» та «Зеленого дракона» – суші з насиченими нотками карамелізованого соусу унагі, який чудово доповнює смак лосося, авокадо та огірка. Ще одними улюбленцями Анна називає суші «Тигровий дракон» – ця надзвичайно смачна їжа містить безліч поживних речовин та вітамінів. У місті Хмельницький користується попитом доставка «Тигрового дракона» з соковитою креветкою, ніжним вершковим сиром і щойно звареним рисом. Проте окрім класичних суші наші кухарі з радістю запропонують вам кулінарні новинки. З-поміж нових страв гурмани вже встигли високо оцінити суші «Хокаге» і «Ямамото». «Хокаге» – це суші з багатьох компонентів – сніжний краб, ікра тобіко, лосось і тигрова креветка. Усі морепродукти створюють палітру неповторного смаку та аромату. «Ямамото» – ще одна смачна новинка від Toretto. Скуштуйте апетитні суші з морепродуктами, смак яких вдало підкреслює авокадо та ніжний крем-сир.

Якщо в умовах карантинних обмежень ви побоюєтеся за своє здоров’я та не ризикуєте з’являтися в людних місцях – не переймайтесь! Доставка їжі від Toretto – ідеальний вихід із ситуації. Заходьте на наш сайт https://toretto.com.ua, обирайте свіжі та соковиті суші й насолоджуйтеся азійською кухнею навіть не виходячи з домівки. Про швидку доставку суші подбають наші кур’єри і вже невдовзі корисна та здорова їжа красуватиметься на вашому столі.

Бажаєте швидко, смачно та недорого перекусити, поласувати чимось у колі друзів, влаштувати обідню перерву з колегами? Тоді доставка їжі у м. Хмельницький теж для вас! Не гайте часу, міркуючи, чим догодити кожному, не стомлюйте себе на кухні –  лише погляньте на вибір апетитної та гарячої піци на нашому сайті! Тут знайдеться піца, здатні втамувати голод та примхи найвимогливіших гурманів. Адже свіжа піца з пармезаном, моцарелою, сиром дор блю чи соусом песто смакуватиме усім. Серед різновидів цієї італійської страви Анна радить зробити вибір на користь піци «Цезар», «Ля Кампанія», «Баварська», «Пекельний ананас», «Морська».

Піца «Цезар» – це класична та добре відома усім піца з хрумкою гарячою скоринкою, щедро заправлена вершковим соусом, запечена із запашним беконом, ніжним курячим філе та шматочками свіжих помідорів. До смаку містянам давно припала й «Баварська піца» – пряна та насичена страва з соусом BBQ, гірчичними нотками, запашними печерицями та соковитими домашніми ковбасками. Така їжа не залишить байдужим нікого і ваші друзі та колеги «зметуть» усе до останнього шматочка. «Пекельний ананас», «Морська піца», «Ля Кампанія» – це палітра пікантних і неповторних видів піци від наших кухарів. Якщо вам до вподоби мідії, лосось, сніжний краб, засмажені ковбаски або гострий соус – оберіть одну зі страв і доставка їжі не змусить вас довго чекати, вже невдовзі гаряча піца буде на вашому столі! Наші менеджери та кур’єри подбають про все.

Бажаєте спробувати щось нове та екзотичне? Прагнете здивувати друзів на пікніку? Затримались на роботі і гадки не маєте, чим будете вечеряти вдома? Тоді вам знову до нас! Якщо ви живете у місті Хмельницький і ще жодного разу не куштували чорний бургер від Toretto – мерщій замовляйте і чекайте на доставку їжі, адже у нас їх розбирають миттєво. Апетитна та нестандартна чорна булочка, збалансована начинка, заправлена пікантним соусом і хрустке салатне листя – що може бути кращим для перекусу чи навіть повноцінного прийому їжі? Зауважте, що бургер від Toretto не просто нешкідливий – він навіть корисний! Така їжа підійде і для дітей, ваші малюки залюбки ласуватимуть бургером з соковитою котлетою, запашним вершковим соусом чи стиглим манго. Анна зауважує, що найохочіше у м. Хмельницький обирають на доставку бургер «Аква», «Три ікси» та «Бургер у чорному». Б’ємося об заклад, що такого бургера, як «Аква», ви не куштували ніде. Свіжа чорна булка з білим кунжутом, просочена витонченим горіховим соусом, чудово поєднується з тигровою креветкою, м’ясистими скибочками стиглого манго, сиром Чеддер, тунцем та хіяші. Нестандартне поєднання їжі, згодні? Проте соковиті морепродукти ідеально компонуються у бургері з кисло-солодкими нотками манго.

Бургер «Три ікси» – їжа, що підійде для справжніх любителів м’яса і пікантного соусу. «Три ікси» – це свіжа яловича котлета, томати, сир Чеддер та мікс салату, огорнені нотками кисло-солодкого соусу і беконного джему. Не смакували беконним джемом? Тоді хутчіш шукайте бургер на нашому сайті і доставка їжі не забариться з вашим гарячим замовленням.

«Бургер у чорному» – ще один кулінарний фаворит жителів Хмельницького. Ця їжа, за словами засновниці закладу Анни, чудово втамує голод та здивує начинкою. Адже тут і корнішони, і маринована цибуля, і соковита яловича котлета, і навіть гостра часникова заправка, яка підкреслює всю палітру смаку. Якщо ви зголодніли – замовляйте наші хіти з розділу «Бургери» на сайті https://toretto.com.ua/ і ми гарантуємо, що швидка доставка їжі приємно вас здивує.

 

На правах реклами

Джерело