«Гасударство обязано» – хмельничанка, яка сьогодні проживає в росії, вимагає відшкодування від міської влади за пошкоджений рашистами будинок

Мешканка Хмельницької громади вимагає від міської влади, аби їй надали шифер для відновлення будинку, який постраждав від рашистського обстрілу Хмельниччини. Однак, телефонувала вона до Хмельницької міської ради з росії, де зараз там перебуває.

Про це повідомив заступник міського голови Василь Новачок.

«За минулих 12 днів ми спілкувалися з великою кількістю постраждалих людей, різні люди, різні емоції, різні потреби, різне відчуття реальності.

У когось знесло пів хати, і вони вдячні за часткову допомогу матеріалами, а у когось перекосило розбило 5 листів шиферу і вони вимагають нову покрівлю за рахунок бюджету.

Але вчорашня гражданка, яка телефонувала в управління цивільного захисту шокувала навіть найстійкіших.

Жінка скаржиться, що їй не надали шифер для відновлення будинку, бо її немає в місті, а квартирантам не дають, бо вони не власники. Приїхати для отримання матеріалів вона не може, бо їй далеко і дорого. На настійливі питання -“то звідки ж їхати?”, жінка відповіла з росії… З рашки людоньки!

Вона живе в рашці, працює там, платить податки, з її сплачених податків орки купили в іранців шахеди, ними розбомбили наше місто і вона стверджує, що “гасударства обязано” їй допомогти 😱 вибух мозку…» – йдеться у допису Василя Новачка.

Джерело