Як обрати обладнання для відкачування води та очищення території

Проблеми з водою та брудом можуть добряче зіпсувати настрій, але не варто хвилюватися! Розповімо вам, як зробити ваше життя простішим за допомогою сучасного обладнання для відкачування води та очищення території.

Пристрої для відкачування води

Вода може бути справжнім порятунком у спекотний день, але вона також може створювати великі проблеми, особливо коли затоплює підвали, будівельні котловани чи підземні гаражі. Якщо ви опинилися в такій ситуації, то бензинова помпа для води стане вам у нагоді. Це спеціальний пристрій для відкачування води, який працює на бензиновому двигуні.

Модель Kärcher WWP 45 має продуктивність (750 л/хв) та здатна пропускати тверді частинки діаметром до 30 мм, тож відкачування брудної води для неї не проблема. Крім того, вона може використовуватися для перекачування чистої води, наприклад, для заповнення резервуарів або поливу. Мотопомпа оснащена зручним ручним стартером і повітряною заслонкою для легкого запуску в холодну погоду, а також здатна працювати безперервно до 2,2 год, перекачуючи за цей час близько 100 000 л води.

Якщо шукаєте рішення для дому, то вам підійдуть поверхневі та дренажні насоси Kärcher. Перші зможуть подати дощову або підземну воду з бочки, цистерни або глибокої свердловини з потрібним тиском. Другі, навпаки, приберуть непотрібну рідину перед весняним очищенням басейну або під час повені.

Очищення території

Не менш важливе завдання – очищення території та обладнання. Для виробництв, складів та інших великих об’єктів варто розглянути апарати високого тиску з підігрівом або без підігріву води. Вони використовують потужний струмінь під високим тиском для швидкого видалення бруду, пилу та інших забруднень з різних поверхонь.

Натомість для приватного будинку і саду треба щось компактніше. Наприклад, мийка високого тиску стане вашим кращим напарником під час очищення автомобілів, доріжок, садових інструментів та меблів.

Мінімийки Kärcher дійсно перевершують конкурентів у питанні ефективності очищення. Якщо говорити конкретніше, ви заощаджуєте до 50% часу, а також до 50% енергії та води. Ці переваги підтверджені незалежними дослідженнями авторитетного Інституту Фраунгофера.

Якщо ви плануєте мити невеликий автомобіль або мотоцикл, то підійдуть мінімийки з тиском від 110 бар. Наприклад, розгляньте Kärcher K 2 або K 3.

Якщо ж у вас великий автомобіль, а також ви плануєте мити фасад будинку, паркан або садові доріжки, краще обрати kächer k7 – модель з тиском до 180 бар. Потужний двигун з водяним охолодженням забезпечує відмінні результати.

Отже, правильний вибір обладнання для відкачування води та очищення території може значно спростити ваше життя. Забудьте про клопоти з прибиранням.

 

Джерело