Жіноча нижня білизна – запорука комфорту та сексуальності

Правильний підбір елементів гардеробу в результаті стане чудовим способом убезпечити себе та створити максимальний комфорт. Адже правильно обрана білизна не лише підкреслює переваги фігури, а й додатково приховує будь-які недоліки. Також формується впевненість для жінки, що важливо на роботі чи формуванні ділового образу.

Якісну білизна вибрати не так складно. Потрібно лише вивчити основні категорії, ключові аспекти та критерії підбору. Після цього купити жіночу білизну вдасться за лічені хвилини. Кожен виробник доповнює асортименти своєї продукції таблицею розмірів, що додатково спрощує підбір. Детальний опис та характеристики допоможуть сформувати остаточну оцінку якості та надійності білизни.

Комплекти та труси

Якщо потрібний швидкий вибір і немає особливого бажання аналізувати асортимент, краще вибирати комплекти білизни. У них передбачений потрібний набір, що не відрізняється за кольором та оформленням. При цьому можна замовити білизну з шовку, атласу, оксамиту, бавовни та інших матеріалів.

Окремою категорією прийнято вважати труси. Вибір величезний, адже вони поділяються на такі види:

  • сліпи (найпопулярніша модель у жінок, виріз на середині стегон, а сідниці закриті);
  • стрінги (найвідкритіша модель трусів, складаються з тонких смужок тканини, що формують трикутник);
  • танга (труси з великими вирізами на стегнах, гумка встановлена на лінії талії, а сідниці закриваються лише на третину);
  • шортики (доповнюються щільною гумкою, а мереживні моделі відмінно поєднуються з панчохами).

Додатково можна виділити такі моделі, як стрінг-шорти, деван-дер’єр, пенті та багато інших.

Бюстгалтери

Ще одна категорія спідньої білизни, яка має велику кількість різновидів. Залежно від форми грудей та виконання є можливість вибрати щось із наступного списку:

  • анжеліка (відмінне рішення для грудей середнього розміру, відмінна підтримка у нижній частині грудей, хороша модель для глибокого декольте);
  • корбей (верхня частина чашечки вузька, модель відмінно підтримує груди);
  • пуш-ап (універсальне рішення завдяки вшитим подушечкам, за допомогою яких груди зорово збільшуються);
  • мінімайзер (бюстгальтер повністю закриє груди, гарне рішення для повних жінок, при цьому одяг також має бути закритим).

Додатково можна розглядати моделі бандо та бюстьє.

Категорії нижньої білизни

Додатково на вибір представлена білизна боді, корсети, майки та топи, підв’язки, білизна для вагітних та корекції, а також спортивна та еротична білизна. Кожен варіант білизни має детальний опис із фотографіями, щоб візуально оцінити його та зробити остаточний вибір.

Як вибирати білизну?

Перше та головне правило – вибір натурального матеріалу. Білизна має бути приємною тілу та ідеально сидіти, а для цього не потрібно забувати про правильний розмір. Бажано робити підбір у єдиному стилі, що виключає змішування фасонів та відтінків. Якщо труси мереживо, тоді і бюстгальтер має бути з мереживом, а не сіткою. Ідеальна посадка по фігурі можлива лише після приміряння, тому це обов’язкова процедура.

Джерело