Колективу АТ «Хмельницькобленерго» представили нового керівника

В АТ «Хмельницькобленерго» сьогодні відбулось представлення нового в.о. генерального директора – Олексія Філіпчука, який до цього обіймав посаду технічного директора товариства.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні Наглядової ради Товариства 5 червня 2024 року, йдеться у повідомленні відділу зв`язків з громадськістю компанії.

«Олексій Сергійович є висококваліфікованим менеджером. Він глибоко розуміє виробничі процеси ОСР та напрямки розвитку Товариства, пройшов трудовий шлях від електромонтера до технічного директора, плідно працюючи та досягаючи встановлених цілей. Перед АТ «Хмельницькобленерго» стоятимуть нові виклики в питанні автоматизації процесів та розвитку електричних мереж, в тому числі SMART GRID. Впевнений, що під керівництвом Олексія Сергійовича Товариство продовжить стрімкий розвиток та збереже свій потенціал з урахуванням військових викликів» – зазначив в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» Артем Мартинюк.

Голова наглядової ради Товариства Ганна Матис висловила щиру вдячність Олегові Козачуку, екс-керівнику Товариства, відмітивши його величезну роль в розвитку АТ «Хмельницькобленерго», та й в цілому, енергетичної галузі.

Джерело