На фронті загинули двоє військовослужбовців з Хмельниччини

Кожна трагічна звістка з фронту все більшим болем відгукується у наших серцях…

У важких боях з російськими окупантами загинув ще один воїн, житель села Вишнівчик Головецький Володимир Володимирович, 1975 року народження, інформують у Чемеровецькій громаді.

У 1993-1995 роках Володимир проходив строкову службу. У 2014-2015 роках брав участь в антитерористичній операції, забезпечуючи на території Донецької та Луганської областей  у складі бойових підрозділів захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. За достойне виконання військового обов’язку був нагороджений відзнакою Президента. У квітні 2023 року знову став до лав Збройних Сил України, захищати українську землю від військ рф під час їх повномасштабного вторгнення на українську землю.

Вірний військовій присязі військовослужбовець Головецький Володимир Володимирович 23 серпня 2023 року загинув під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка, що на Запоріжжі.

Про загибель військового повідомили й в Олешинській громаді.

22 серпня 2023 року на Херсонщині загинув у боях за волю нашої неньки України Рожик Павло Леонідович,  15.01.1997 року народження.

«Висловлюємо глибокі співчуття та біль, схиляємо низько голову перед матір’ю, дружиною ГЕРОЯ та усією родиною, адже Воїн Павло віддав за кожного з нас найцінніше- своє життя.

Прощання із загиблим воїном відбудеться 28.08.2023 року з 11.00 до 13.00 по вул. Святослава Хороброго, 5А (міська ритуальна служба) у Хмельницькому» – йдеться у повідомленні громади.

 

Джерело