На фронті загинув відомий хореограф з Хмельниччини

В зоні бойових дій перестало битися серце хороброго Воїна, старшого сержанта Миколи Томайчука, позивний «Танцор», повідомили у Кам’янець-Подільській міській раді.

Народився Микола Анатолійович 16 травня 1981 року в місті Кам’янці-Подільському Хмельницької області.

З початком повномасштабної війни Микола Томайчук пішов добровольцем до ТРО, після чого захищав територіальну цілісність України на Східному напрямку. Під час військової служби був нагороджений Відзнакою командира 106 обр ТрО, Грамотою за високий патріотизм, бездоганну військову дисципліну, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 31-ї річниці Дня Незалежності України, нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача  ЗСУ Залужного «Хрест Військова честь».

«Патріот України та фанат своєї роботи. Завжди щирий, відкритий до спілкування, доброзичливий лідер, вправний хореограф, актор та режисер, мудрий наставник та викладач із сучасними поглядами та ідеями. Численні відзнаки, нагороди, високі творчі досягнення Миколи Томайчука поєднуються з найголовнішим для митця – визнанням. Яке він здобув чесною та сумлінною працею, за що і заслужив велику шану серед людей і повагу в мистецько-культурному просторі Подільського краю. Студенти його любили і захоплювались його життєрадістю, жартівливістю і щирими посмішками завжди раді були вітати.

Ректорат, профком та вся університетська спільнота висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував» – йдеться у повідомленні Подільського державного університету.

Джерело