На Хмельниччині створять додаткову комісію МСЕК

На Хмельниччині створять додаткову комісію МСЕК. Вона працюватиме, зокрема, для ветеранів війни.

“Це обласна комісія №2. Основний напрямок – це ветерани Збройних сил та інших силових структур і держслужба”- розповів директор департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОВА Олександр Завроцький.

За його словами, в області зараз функціонує 11 комісій, а це буде дванадцята. Її створять, аби покращити умови проходження комісії для цих категорій людей, інформує Суспільне.

“Особлива увага зараз буде до людей, які захищали Батьківщину, під час захисту отримали травми, поранення, контузії. Звичайне їх перебування в загальних чергах, часовий проміжок надзвичайно впливає на їх психологічний стан і ставлення до них, як до героїв України, які віддали своє здоров’я за захист нашої країни. Тому даним категоріям приділяється особлива увага. Буде ще покращуватися. Це не тільки щодо проходження медичних комісій, це і питання їхньої реабілітації”.

Раніше Олександр Завроцький розповідав про створення робочої групи, яка позачергово перевірить роботу усіх 11 структурних підрозділів Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

Джерело