На Хмельниччині водій, якого суд позбавив права керування авто, хотів відкупитися від поліцейських хабарем у 100 доларів США

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння суд позбавив 37-річного хмельничанина права сідати за кермо протягом року. Однак чоловік знехтував рішенням суду і продовжував їздити. За це його вже притягували до адміністративної відповідальності, та це не зупинило порушника, інформують у поліції.

Наприкінці лютого в с. Ярославка Меджибізької тергромади чоловіка знову зупинили поліцейські. Коли на нього почали складати адмінматеріали за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування, вчинене повторно протягом року), водій спробував «залагодити питання» й запропонував правоохоронцям 100 доларів США, поклавши гроші на багажник службового автомобіля. Працівники поліції, у свою чергу, викликали слідчо-оперативну групу.

Адмінпротокол на порушника все ж склали. А слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України й нещодавно оголосили 37-річному чоловікові підозру. Слідчі дії тривають.

Джерело