На війні загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Берездівській громаді повідомили про загибель жителя села Гориця Стецюка Миколи Володимировича, 22.05.1999 року народження.

Інспектор прикордонної служби 1 категорії – оператор (з протидії БПС) військової частини 9937 загинув 4 травня 2024 року в районі н.п. Кругле , Харківської області.

«Герой віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця» – йдеться у повідомленні громади.

У Кам’янець-Подільській громаді повідомили про втрату трьох захисників.

На війні проти рф загинув 2-разовий чемпіон Європи з важкої атлетики, випускник Кам’янець-Подільського Національного університету ім. Івана Огієнка Олександр Пєлєшенко.

Олександр – відомий український важкоатлет, заслужений майстер спорту України, чемпіон Європи 2016 та 2017 років, учасник Ігор ХХХІ Олімпіади (2016) з важкої атлетики.

З початку повномасштабного вторгнення приєднався до ЗСУ та до останнього мужньо захищав Україну. Воїну було 30 років.

2 травня під час виконання бойового завдання на Донеччині російська зброя обірвала життя молодого хлопця – сина, товариша, відважного воїна Іллю Соболєва. У квітні Захисник зустрів свою 25-ту весну…

Під час виконання бойових завдань на Сумщині загинув 37-річний молодший сержант Сергій Максимчук. Захисник боронив нашу Батьківщину від російського агресора у складі роти вогневої підтримки, був командиром зенітно-кулеметного відділення.

Джерело