Напередодні 33 річниці Незалежності України на ХАЕС провели спортивні благодійні заходи

Понад 30 тис грн для захисників зібрано під час благодійних спортивних заходів Хмельницької АЕС з нагоди Дня Незалежності України та 20-річчя пуску ХАЕС-2

Ці кошти організатори спрямують для закупівлі необхідних засобів військовим.

17 серпня атомники, жителі та гості  Нетішина взяли участь у турнірах з міні-футболу, баскетболу, пляжного волейболу, настільного тенісу й шахів. Змагалися як юні спорсмени, так і професіонали й ветерани.

У матчевій зустрічі з баскетболу перемогу здобули ветерани ХАЕС над командою молоді, відзначили також переможців із закидання штрафних.

У турнірі із шахів серед юних спортсменів переможцем став Олег Мучак. Серед дорослих перемогу здобула Вікторія Сафронова.

Турнір з міні-футболу обʼєднав команди атомників ХАЕС та ЗАЕС, вихованців КДЮСШ та гостей зі Славути. 1 місце посіла команда «ZEMAX» у складі представників підрозділів ХАЕС.

Кубки турнірів з пляжного волейболу розіграли серед чоловічих і жіночих команд. Серед жінок 1 місце  посіли Форсюк Єлізавєта, Олійник Валерія. Найкращою серед чоловіків стала команда «Третій блок» у складі Ігоря Нікітчука і Євгена Перця.

У першості з настільного тенісу взяли участь представники підрозділів ХАЕС, РАЕС та міста Нетішина. Серед жінок найкращою була Світлана Парфьонова. Серед чоловіків 1 місце у Юрія Шминдри.

Джерело