Під час виконання бойового завдання на фронті загинуло троє військовослужбовців з Хмельниччини

08 липня 2024 року  в районі населеного пункту Новоандріївка, Запорізької області під час штурмових дій противника загинув молодший сержант Андрій Михайлович Багрій.

Військовослужбовець  народився  04 квітня 1994 року в с.Бабине, Старосинявського району, Хмельницької області, інформують у громаді.

Одружений, проживав з  сім’єю. Має двох малолітніх дітей: доньок Андріану та Вікторію.

Із травня 2023 року призваний на військову службу  по мобілізації Чернівецьким міським ТЦК та СП, служив  у 128-ій бригаді на Запорізькому напрямку.

Кривава війна забрала життя Олексія Сороки – жителя села Тернова (Новодунаєвецька ТГ), повідомив голова Кам’янець-Подільської райради Михайло Сімашкевич.

Від 20 вересня 2023 року Олексій вважався зниклим безвісти. Усі близькі та рідні до останнього сподівались, що він живий. Але їхні сподівання не здійснились… Олексій загинув…

Йому назавжди 44…

07 липня 2024 року в районі виконання бойових завдань  поблизу одного з населених пунктів Харківської області загинув солдат Клімчук Василь Миколайович.

Захисник народився 29 червня 1992 року у селі Городище. З початком повномасштабного вторгнення, уже 25 лютого 2022 року, Василь Клімчук став на захист рідної землі від рашистської навали.

Поховали  Василя Клімчука  в рідному  селі Городище  з усіма військовими почестями.

 

Джерело