Під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув 32-річний військовий з Хмельниччини

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Гнатище Харківської області, 3 червня 2023 року, отримавши поранення несумісне з життям, загинув військовослужбовець Любарець Валентин Анатолійович, повідомили у Чемеровецькій громаді.

Народився Валентин у селі Зарічанка 15.12.1990 року. Строкову військову службу проходив у 2009-2010 роках  у військовій частині спеціального призначення.

Призваний на військову службу по мобілізації у 2015 році. Брав участь в проведені антитерористичної операції на східних кордонах нашої держави. Після звільнення із лав Збройних Сил прийнятий на військовий облік в Чемеровецький районний військовий комісаріат.

У перші дні повномасштабного вторгнення ворога, 25 лютого 2022 року, повернувся на військову службу для виконання свого обов’язку – захищати Україну.

«Він свято вірив у Перемогу. Він зробив все від нього залежне. Загинув справжній Захисник України. Понесла непоправну втрату родина…Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя» – йдеться у повідомленні громади.

Джерело