Після вивчення суспільної думки, у громаді на Хмельниччині таки встановили новорічну ялинку

15-метрова красуня на центральній площі міста Городок з’явилася у п’ятницю, 16 грудня. Після вивчення суспільної думки, яка була досить суперечливою з цього приводу, виконавчий комітет Городоцької міської ряди ухвалив рішення, що ялинці — бути, інформує Городок.City.

«Доросле населення скептично поставилося до встановлення ялинки в цьому році, — розповідає заступник директора КП «Городоккомунсервіс» з питань благоустрою Владислав Бігун. — Але мені точно відомо, що в школах проводили опитування і діти висловилися «за». І це було головне для нас».

Чиновники зазначають, що цього року додаткових коштів на встановлення ялинки не витрачено. Економія стала можливою з огляду на те, що ялинка — штучна і придбана у попередні роки, як і ялинкові прикраси.

«Ялинку на центральній площі міста встановлено. Але цього року, із зрозумілих причин, ілюмінації не буде, — розповідає Ольга Бистрицька, керуюча справами виконкому Городоцької міської ради. — Урочистого відкриття та масових заходів також не влаштовуватимемо. Але діти, у яких має бути свято, зможуть погуляти та сфотографутися біля ялинки».

Джерело