Товари з Китаю: організація купівлі та швидкої доставки

Покупки в китайських магазинах та спеціалізованих майданчиках давно є відмінним форматом роботи для підприємців, а також шопінгу для простих людей. Розвиток електронної комерції суттєво спростив підбір та замовлення товарів, а автоматизація деяких процесів та спрощення доставки додатково створює умови для покупок саме у Китаї.

Деякі досі не знають, як відбувається доставка, але якщо звернутися за допомогою до сервісу NP Shopping, то все стане зрозуміло. Компанія пропонує замовити товар з китаю та швидко доставити його в Україну одним із способів. Доставка буде проводитися навіть за умови, якщо китайський продавець не передбачив таку функцію в маркетплейсі.

Де купувати?

Майданчиків для здійснення покупок не так мало, але серед найактуальніших варто виділити кілька варіантів:

  • Величезний маркетплейс із кількома тисячами продавців. В основному орієнтований на мешканців Китаю, відповідно англійської локалізації немає. Є можливість знайти деякі товари в 2-3 рази дешевші, якщо порівнювати з іншими майданчиками;
  • Маркетплейс, де в основному продається велика кількість електроніки. Відмінне рішення для купівлі великих та середніх оптових партій товару;
  • Молодий проект де є англомовна версія. Асортимент включає товари для всіх сфер життя сучасної людини.

Найчастіше товари дублюються у різних продавців, тому потрібно визначити найдешевшу товарну позицію та оформити замовлення.

Як оформляти доставку?

Плюс у тому, що замовлення можливе навіть у тих магазинах, де діє доставка лише у Китаї. Все це завдяки партнерським складам, куди товар доставляється заздалегідь, а звідти вже в Україну. Але перш ніж зробити таку дію потрібно вчинити дії за таким алгоритмом:

  • Реєстрація на сайті NP Shopping, де в особистому кабінеті можна контролювати доставку, а також отримати адресу проміжного складу в Китаї;
  • Оформлення замовлення із зазначенням відповідного складу;
  • Перевірка доставленої продукції та додаткове пакування для відправки в Україну;
  • Доставка товару у відділення чи пошто мат на території України.
  • Мінімальні терміни доставки 14 днів, тому потрібно бути готовим до затримок та додаткових обмежень. В особистому кабінеті кожен клієнт отримує трек-номер, щоб відстежувати відправлення за маршрутом.

    Додатково посилки проходять митний контроль, і якщо її вартість понад 150 євро, тоді потрібно буде сплачувати певний відсоток від її вартості. Всі ці моменти можна заздалегідь уточнити у співробітників сервісу NP Shopping.

     

     

    Джерело