Внаслідок удару ворожими КАБами загинув водій щвидкої допомоги, 54-річний молодший сержант з Хмельниччини

Внаслідок удару ворожими КАБами 5 жовтня в районі населеного пункту Першотравневе, Ізюмського району, Харківської області загинув 54-річний молодший сержант  Володимир Миколайович Знаємський.

Знаємський Володимир Миколайович народився  17 жовтня 1969 року в с.Яблунівка, Старосинявського району, Хмельницької області.

16 березня 2022 року був призваний по мобілізації 10-им відділом Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на військвоу службу. Проходив підготовку у військовій частині у Ярмолинцях. Служив  у 3-ій танковій бригаді на Харківському напрямку. Проходив військову службу водієм швидкої допомоги, інформують у громаді.

Основне завдання військового полягало в оперативному доставленні за 30 км до лінії фронту  медичних працівників та перевезення поранених із зони бойових дій. Як розповідають фронтові побратими, під час одного з таких завдань 5 жовтня 2024 року працівники швидкої із пораненими під час тривоги перебували в укритті (підвальному приміщенні), внаслідок ударів  ворожими КАБами всі 13 чоловік загинули.

 

Джерело