У боях з російськими окупантами загинули четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Кам’янець-Подільській громаді повідомили про загибель Героя, молодшого сержанта Володимира Мартинюка.

Півтора роки чоловік вважався зниклим безвісти, і цей статус давав хоч якусь надію рідним.

«Гарні та теплі спогади залишаться про Володимира у рідних, близьких та всіх, хто його знав. Він був уважним, спокійним, веселим та товариським. Завжди приходив на допомогу, але сам допомоги ніколи не просив. Добрий, чесний, вихований та розсудливий, приклад для багатьох. Володимир Мартинюк був справжнім патріотом, не байдужим до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних» – йдеться у повідомленні голови Кам’янець-Подільської райради Михайла Сімашкевича.

Вчора Красилівська громада попрощалася із військовослужбовцем, стрільцем-гранатометником Юрієм Онищуком, якому назавжди залишиться 56 років…

З перших днів війни Юрій вступив до роти охорони, далі служив у складі 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади. Понад два роки перебував у найгарячіших точках передової фронту.

До останнього подиху з честю виконував військовий обов’язок та був вірний військовій присязі.

Загинув 25 травня під час штурмових дій ворога в районі населеного пункту Новоандріївка Запорізької області.

22.05.2024 року в Донецькій області загинув військовослужбовець ЗСУ, житель селища Летичів, молодший сержант Щепковський Микола В’ячеславович,  26.03.1995 року народження.

«Війна забрала у матері сина, у дружини – коханого чоловіка, у маленької донечки – турботливого татуся, у брата – дорогого брата, в однокласників, друзів і бойових побратимів – вірного товариша.

Непоправна родинна  втрата відгукнулася болем у серцях кожного, хто знав Миколу, навчався з ним, працював, спілкувався, товаришував. Світлий образ Миколи Щепковського назавжди залишиться у пам’яті тих, з ким перетиналися його життєві дороги» – йдеться у повідомленні Летичівської громади.

26 травня на Донецькому напрямку загинув старший солдат Підколесний Петро Миколайович.

«Немає жодного людського слова, яке б могло утішити скорботну родину бійця, адже ця рана ніколи не загоїться. Пам’ять про нього, про його справи і звершення, про його героїзм і самовідданість назавжди збережуться в наших серцях!» – йдеться у повідомленні Деражнянської міської ради.

 

Джерело