У боях з російськими окупантами загинуло четверо військовослужбовців з Хмельниччини

У Теофіпольській селищній раді повідомили про загибель на фронті жителя села Лисогірка Яцини  Миколи Сергійовича, 1991 року народження.

Микола загинув 10 червня 2024 року, під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Новоданилівка Запорізької області.

«Невимовний біль охоплює  серце кожного  мешканця громади.   Ми втратили мужнього Героя,  патріота, захисника  та воїна.  З початку російсько – української війни Микола  мужньо і сміливо  боронив   рідну землю, рідну домівку,  кожного з нас» – йдеться у дописі громади.

У Новоушицькій громаді повідомили про загибель на фронті Григорчука Олександра Григоровича. Трагедія сталася 6 червня 2024 року поблизу населеного пункту Вовчанськ Харківської області.

Олександр Григорчук народився 17 березня 1975 року в селі Ставчани у багатодітній сім’ї.

Олександр Григорович проживав у Херсоні з 2007 року по 2022 рік. Виїхав з окупованої Херсонщини до Хмельницького в липні 2022 року. Згодом у м. Кам’янець-Подільський пройшов навчання з саперної справи. Після навчання Герой захищав Батьківщину у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти у Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Харківській областях.

Кам’янець-Подільська громада 13  червня зустрічатиме загиблого Героя – Бойка Сергія Володимировича, жителя села Гуменці.

«Камʼянеччина втратила ще одного Героя. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна памʼять Герою» – йдеться у дописі голови Кам’янець-Подільської райради Михайла Сімашкевича.

Сьогодні, 12 червня, у Старокостянтинівській громаді відбудеться церемонія прощання із захисником України, солдатом Гуменюком Володимиром Олександровичем, 12.12.1987 року народження.

Вірний військовій присязі, Володимир загинув 06 червня 2024 року під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Новоандріївка Запорізької області.

Джерело