У боях з російськими окупантами загинуло шестеро військовослужбовців з Хмельниччини

Страшні звістки про загибель Героїв прийшли у шість громад Хмельниччини

На щиті повертається додому мешканець с. Троєщина Полонської громади, що на Хмельниччині,  Дуліч Володимир Леонідович, 1974 року народження.

Водій – радіотелефоніст стрілецького батальйону Володимир Дуліч, мужньо виконавши свій військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Новоандріївка Запорізької області 4 жовтня 2023 року.

Завтра, 9 жовтня, у Красилівській громаді оголошено День жалоби. Жителі громади зустрічатимуть військовослужбовця Євгена Роюка, який загинув 4 жовтня у бою на Донеччині.

У Славутській громаді повідомили, що в бою за свободу і незалежність України героїчно загинув солдат Мельник Андрій Леонідович, 1984 року народження. Прощання із загиблим Героєм відбудеться завтра, 9 жовтня. Поховання відбудеться на «Новому кладовищі».

Завтра, 9 жовтня, зустрічатимуть загиблого захисника Вапняра Віталія Вікторовича й у Деражнянській громаді.

«У жалобі та скорботі, з приводу невимовного горя, схиляємо голови. Щирі співчуття рідним та близьким Віталія. Наші молитви з вами» – йдеться у повідомленні громади.

7 жовтня у Вовковинецькій громаді попрощались із загиблим на фронті військовослужбовцем Скрипником Валерієм Володимировичем. Поховали Героя на кладовищі в смт Вовковинці.

«Наші співчуття рідним, близьким захисника. Це наш спільний біль та неоціненна втрата» – пишуть у громаді.

6 жовтня 2023 року в бою за Україну героїчно загинув житель села Севрюки, старший солдат  Дмитревич Андрій Сергійович,  29.09.1998 року народження, старший кулеметник 2 протитанкового відділення протитанкового взводу 4 батальйону оперативного призначення військової частини А 3028.

«Виявивши мужність і стійкість, загинув внаслідок стрілецького бою та мінометного обстрілу противником на Запоріжжі. Висловлюємо глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого захисника. Світла, незгасна пам’ять тобі, герою, низькій уклін і вічна слава» – йдеться у повідомленні Антонінської громади.

 

 

Джерело