У Хмельницькій облраді відзначили бійців 86-го окремого батальйону тероборони ЗСУ

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася з бійцями 86-го окремого батальйону територіальної оборони Збройних сил України. Військовослужбовці брали участь у боях за звільнення Донбасу, Харківщини та Херсонщини. Наразі після отримання поранень військові проходять лікування і реабілітацію у закладах охорони здоров’я області.

Віолета Лабазюк подякувала бійцям за службу і вірність державі та вручила їм за сумлінне виконання військового обовʼязку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення перемоги Грамоти та відзнаки Хмельницької обласної ради «За державницьку позицію».

«Захоплююся вашою самовідданістю, патріотизмом, мужністю, які ви проявили у боях під час захисту нашої держави. Бажаю вам Божого благословення та опіки», – сказала Віолета Олександрівна.

У свою чергу, бійці 86-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ подякували за нагороди та подарували Віолеті Лабазюк прапор з підписами побратимів і шеврон з символікою підрозділу.

 

Джерело