У Хмельницькому вперше відбулася «Битва стартапів»: переможці розділили 200 тисяч гривень

У Хмельницькому вперше відбулася «Битва стартапів». Десять учасників було відібрано за результатами роботи конкурсної комісії і на конкурсі кожен з них презентував власну бізнес-ідею: від ІТ-технологій, лабораторій, торгівлі, виробництва унікальних рюкзаків до корисного фастфуду і школи математики, повідомив у Фейсбук Олександр Симчишин.

Призовий фонд «Битви стартапів» становив 200 тисяч гривень, які були розподілені між трьома переможцями.

«Битва стартапів є фінішем цьогорічної «Школи молодого підприємця. Проєкт, який ми запустили у 2016 році і який показав хороші результати. Загалом вже 206 молодих підприємців навчалися, отримували новий досвід, знання, спілкувалися з провідними бізнесменами міста і країни. Проект будемо продовжувати і надалі. Навчатися треба завжди!

Сьогодні ж вітаю переможців:

– Віта Бабко з проєктом виробництва та реалізації рюкзаків нового покоління. На розвиток бізнес-ідеї отримала 100 тис. грн.

– Марія Квасниця із своєю ідеєю виробництва та продажу швидкого та здорового харчування супів в булочках отримала 60 тис. грн.

– 40 тис. грн. для реалізації проекту допомоги підбору та продажу автомобілів («Bibip») отримав Андрій Дикий.

Окрім грошових призів, кращі бізнес – ідеї матимуть змогу взяти участь у конференції Kyiv Tech Hub 2020 восени» – йдеться у дописі міського голови.

Джерело